Feel The Nature
Feel The Freedom

За нас

Ние от DALVITA

Компания DALVITA е българска компания, чиято история започва началото на 2015 година, като компания, дистрибутор на продукти за здраве и красота. През последните 5 години марката се развива на пазарите в България, Сърбия, Македония, Гърция, Германия  и Румъния, като клиенти са главно физически лица.

През 2020 година, въпреки сложната ситуация на световния пазар DALVITA инвестира в нов цех за производство на напитка и продукти с гъба КОМБУЧА, като изцяло се насочва към сътрудничество с юридически лица.

В стремежа си за открояване от останалите фирми на пазара, компанията инвестира във висококачествени продукти, красив и изтънчен дизайн и специална грижа за клиентите си.

0 +
Уникални продукта
0 000
Доволни клиенти
0 +
Партньори
0 +
Награди
Безплатна доставка

При поръчки над 60 лв

Поддръжка 24/7

Customer support online

Подаръци

При всяка поръчка над 100 лв

НАШАТА ИНСПИРАЦИЯ

FEEL THE NATURE
FEEL THE FREEDOM

ПЕПЕРУДАТА - НАШАТА ИНСПИРАЦИЯ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА VIP СИСТЕМАТА

Пеперудата е най-красивото крилато създание на майката природа, и идва с мисията и посланието за промяна. За трансформация. Преди да се превърне в пеперуда животът й започва като гъсеничка – малка, неугледна и бавна. Но изтъкавайки своя копринен пашкул тя се приготвя за живота в пълната му красота. Празнува победа, празнува живота, когато сама успее да се освободи от временния си дом. Именно това укрепва крилата й. Волята, желанието и силата с която се бори, за да излезе. Прелестна и красива тя каца при теб, за да ти напомни, че всичко в живота се променя и то е само за добро. Напомня ти, че иде ново начало за теб, че предстои да осъзнаеш същноста си или, че е време да направиш нещо за себе си. Има я и през нощта и през деня, защото всичко в живота е хармония и баланс – ян и ин, бяло и черно, ден и нощ. И двете взаимно се допълват, не могат едно без друго.
Символ на женствеността, на божествената красота пеперудата учи на спокойствие и търпеливост, вяра в доброто, надежда и любов.

С това послани Ви пожелаваме да поемете живота в свои ръце и да почувствате свободата !


Добре Дошли в света на DalVita International !